Phone: +44 (0)333 577 7500 (Mon-Fri 9.00 - 17.00)

Leverans & Retur

Leverans

Standard: £7.97 med Royal Mail First Class. Leverans kan ta upp till 22 arbetsdagar.

Expresspost (3-12 dagar inom EU) £14.97

DHL Express (1-3 arbetsdagar): £20.97

 

Importtull och moms för leveranser utanför EU

Varor som skickas till länder utanför EU kan ha en importtull och/eller skatter som tas ut på dem när de når ditt land. Om avgifter tillkommer eller ej beror på värdet av paketet och vilket land varorna blir levererade till.

Vi har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutse eventuella avgifter då tullpolitiken varierar kraftigt från land till land. Du bör kontakta ditt lokala tullkontor för mer information. Om extra avgifter för tull och/eller skatt tillkommer betalas de av kunden.

Returer

Du kan returnera oanvända objekt i originalförpackning och med alla etiketter intakta inom 30 dagar för en fullständig återbetalning eller byte. Observera att porto återbetalas ej. Ring eller mejla oss för att bekräfta att du vill returnera din vara inom 7 arbetsdagar efter mottagandet av varan.

Vi rekommenderar att du returnerar varor via rekommenderat brev. Tänk på att ha tillräckligt försäkringsskydd, särskilt när du returnerar värdefulla produkter. Vi kan inte ta ansvar för varor som försvunnit eller skadats under transport. Observera att returportot inte kommer att återbetalas. Om vi har skickat en felaktig vara kommer vi naturligtvis att ersätta dig fullt ut.

Vänligen skicka din retur till:
Moccis Returns
The Fulfillment company ltd
Unit 34 Boyton hall farm
Roxwell
Chelmsford
Essex
CM1 4LN

Vi på Moccis har gjort vårt yttersta för att skildra varor och färger så noggrant som möjligt men variationer kan förekomma. Observera att det även kan förekomma variationer i färger beroende på kalibrering och inställningar för individuella skärmar. Alla angivna mått är ungefärliga.

Om du har några frågor eller vill bekräfta en retur kontakta oss på: orders@moccis.co.uk eller +44 (0) 333 577 7500

Moccis Ltd
VAT/ORG NUMB: GB 927669376

Sign up for our newsletter!
Hook up to Moccis and receive exclusive VIP offers and bonus gifts directly to your inbox.